Mijalkovit ja ndërrojnë qelinë, nga gjendja e tmerrshme transferohet në “dhomat e Hagës”

Ish shefit të DSK-së Saso Mijalkov sot në ora 11:30 ,i kanë ndërruar qelinë e vuajtjes së dënimit, ai fillimisht u vendos në qelinë G1 ku kushtet ishin të njëjta si të një pjese të të akuzuarve dhe qelinë e ndante bashkë me tre të akuzuar tjerë.

Baby Shop Charli

Nga informatat që ka Pa Censurë ish shefit të DSK-së, për shkaqe sigurie si dhe për shkak të kushteve në të cilat ndodhen qelitë në G1, ai është transferuar në qelinë GJ6 ose siç njihen “dhomat e Hagës” të cilat kanë një dallim të madh për sa u përket, kushteve të vuajtjes së paraburgimit!

Saso Mijalkov u vu në pranga nga policia dje rreth orës 19:00 në hotel “Merrioti”, ai akuzohet për disa lëndën që ka ngritur PSP-ja./Ps Censurë

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors