Mickovski: Referendumi nuk do të ketë sukses!


Kreu i opozitës në Maqedoni, Hristijan Mickovski, ne TopTema nuk ka dashur të deklarojë se si do të veprojë ai më 30 shtatorë. Por ai ka thënë se nuk beson se referendumi do të ketë sukses.

”Nuk besoj se do të ketë sukses referendumi. Populli po sheh se çka po ndodhë dhe e di që marrëveshja është e dëmshme”- ka deklar veç tjerash Mickovski.

Baby Boo