Mickovski: Qeveria tenton të krijojë depresion kolektiv

Qeveria aktuale e Zoran Zaevit po tenton që të krijojë depresion kolektiv në shoqëri.

Kështu ka akuzuar nga Gostivari punën e kësaj shumice qeveritare kryetari i VMRO-DPMNE-së, Kristijan Mickovski.

Baby Boo

Sipas Mickovskit, kjo situatë e krijuar duhet patjetër të ndërpritet, sepse  e njëjta po cenon dinjitetin e çdo qytetari të vendit.

Kreu i VMRO-së thotë se Qeveria aktuale gjatë tërë kohës mundohet që të pamundurën ta bëjë të mundur, jo realitetin ta imponojë si realitet, ndërsa gënjeshtrat si të vërteta.

Sipas Mickovskit, kjo bëhet me qëllim të demotivimit dhe deprimimit të qytetarëve.

“VMRO është e bindur se së shpejti do ta demontojë dhe demaskojë atë, dhe kërkon që  të gjithë qytetarët e vendit bashkërisht t’u thonë ndal këtyre përpjekjeve të Zoran Zaevit dhe ekipit të tij”,- thotë kryetari i VMRO-së, Kristijan Mickovski.