Mickovski: Duam Evropën por jo kapitullimin


Kreu i opozitës Hristijan Mickovski duke iu përgjigjur thirrjes së pushtetit për mbështetjen e proceseve integruese tha se VMRO e ka të qartë rrugën e saj do anëtarësimin e vendit në BE dhe NATO por jo me marrëveshje kapitulluese.

Mickovski madje kërkoi dorëheqjen e ministrave të angazhuar në proceset euro-atlantike.

Baby Boo