MICKOSKI: Unë do të jem presidenti i vendit, jam i gatshëm!


Kreu i opozitës Hristijan Mickoski ka postuar një koment në Facebook, ku ndër të tjera thekson se është gati të jetë kryeministër dhe president i vendit.

“Ne kërkojmë zgjedhje, te shohim nëse shumica guxon ta pranojë këtë. Ta shohim nëse me të vërtetë kanë besim të tillë në mesin e qytetarëve, në qoftë se besojnë se është e sigurt se Zoran Zaev do të fitojë një mandat të ri katërvjeçar. Kjo është një mundësi për t’u përballur me qytetarët dhe të shohim se çfarë është vlera e këtyre politikanëve”, ka shkruar Mickoski.