Mickoski e krahason Zaevin me Kuislingun

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski i është drejtuar kryeministrit Zoran Zaev, duke e pyetur se përse ka frikë nga ballafaqimi në tv duel, nëse ai ka qëndrim,
“Edhe Kuislingu kishte qëndrim si ju, por është shënuar në anën e errët të historisë. Me rëndësi është se çfarë është qëndrimi. Kur jemi te frika, pse zotëri Zaev keni frikë nga ballafaqimi, kur keni qëndrim? Eja në duel dhe t’i kundërshtojmë argumentet dhe të sheh populli si dukeni kur nuk keni as qëndrim, as moral dhe se jeni pa kurrizorë. Dhe, ta shihni se çfarë është qëndrimi i vërtetë. Rima është e këndshme, por këtu bëhet fjalë për Maqedoninë, për historinë tonë dhe të ardhmen”, ka thënë Mickoski./PC

Baby Boo