Mexhiti: Studeniçani i Azem Moranës dëshmoi se i beson Platformës për Kryeministrin e Parë Shqiptar!


Mexhiti: Studeniçani i Azem Moranës sonte dëshmoi se i beson Platformës për Kryeministrin e Parë Shqiptar!
Publikuar 21:57 29 Qershor, 2020
“Studeniçani i Azem Moranës, vatër e vlerave kombëtare e fetare, sonte dëshmoi se i beson Platformës për Kryeministrin e Parë Shqiptar!

Në Studeniçan sonte ishin mbledhur të rinjë, pleq e gra për të na mirëpritur dhe për të na dhënë garancën e besimit për përkrahje maksimale në Zgjedhjet e 15 Korrikut ku shqiptarët do tē shkruajnë edhe një kapitull të historisë me Kryeministrin e Parë Shqiptar.

Faleminderit Studeniçani!”
Faleminderit Studeniçani!
#StudeniçanipërKryeministrinShqiptar
#StudeniçanimeIzetMexhitin
#Studeniçanibeson
#PseJo – thotë Izet Mexhiti.

Baby Boo