Mexhiti: Petre, punën time e kanë vlerësuar qytetarët me tre mandate, do shikojmë sa mandate ti!?


Petre,

Konceptin “Një shoqëri për të gjithë” unë e kuptoj si koncept ku edhe shqiptari mund ti aspiron pozitat e larta shtetërore, siç janë kryeministri, pse jo edhe kryetar i qytetit të Shkupit të jetë një shqiptar. Na e sqaroni si e keni menduar Ju këtë koncept?

Animacioni që Ju ka tmerru aq, është realizuar nga një rini e shëndoshë e cila ka vizion. Në fund të fundit, animacion laserik i cili nuk dëmton Kalanë. Por kam nje pyetje.
Çka ndodhi me te gjitha aktivitetet që demtuan Kalane dhe qendren e Shkupit? Si opozite ishe shume i zëshëm kundër Shkupit 2014. Shpejte e harruat. Shume premtime te medha u bene per permendoret e shumta, por tani me parate e qytetareve paguani agjencion sigurimesh qe ti ruan.

“Eftini prikazni” per ne Kala, per mua jane projektet e premtuara “Tuneli nen kala” qe do lidhte 2 anet e Shkupit, te cilin e premtove pa pase asnje studim, thjeshte nje ender. Nese vertete doni ti lidhni 2 anet e Shkupit, dil ne Carshi dhe shikoi problemet reale qe jane ne kompetenca tuaja dhe flasim cka mund te kontribosh. Edhe Ujesjellesi dhe Kanalizimi eshte ndermarrje nen kompetenca direkte tua. Mire qe e permende sepse kane ngele nje mal premtimesh ne leter edhe ne ate fushe.

Ne fund, punen time qytetaret e kane vleresuar me 3 mandate. Koha eshte perpara dhe do e shikojme sa mandate mund ti besh ti.

Baby Boo