Mësuesja kapet duke bërë marrdhenie me nxënësin: E bëra që të mësojë!

Një shpërblim seksual që ta detyronte të studionte. Kjo është metoda e zgjedhur nga një mësuese 31 vjeçare për të ndihmuar nxënësin e saj 16 vjeçar, që ishte dobët me mësime.

“Merrte vetëm notën 4 në mësim, pastaj direkt iu rikthye dëshira për të studiuar, mori 7-të”.

Kështu u justifikua mësuesja në shkollën publike në Vicenza në Itali duke thënë se nuk e ka detyruar aspak nxënësin e saj të përfshihet në këtë marrëdhënie.

Por ndërsa nxënësi i ka kaluar me sukses provimet ajo është gjendur pa punë edhe sot, që nga 23 tetori i kaluar kur u zbulua të kishte ndodhur kjo ngjarje.

Marrëdhënia nisi kur prindërit e djalit i kërkuan ta ndihmonte me mësime, por mësuesja tha se djali e shikonte me këmbëngulje dhe ajo i premtoi çmime seksuale nëse ai do mësonte.

Mësimet e saj zgjatën për disa muaj, derisa një ditë babai i adoleshentit u kthye më herët në shtëpi dhe i gjeti poshtë dushit.

Mësohet se pas kësaj ngjarje mësuesja e Psikologjisë është larguar nga Italia.

Baby Boo