Mësuesja e tërheq zv*arrë fëmijën me autizëm përmes shkollës


Video që është iniciuar ka nxjerrë në dritë faktin se vi*ktima është një fëmijë 9-vjeçar i cili është diagnostikuar me një formë autizmi, prandaj nuk është e mundur që ai të tregojë vet se çfarë po ndodh brenda shkollës së tij.

Prindërit, të tro*nditur nga zbulimi, kërkojnë drejtësi për djalin e tyre, i cili përveç implikimeve psikologjike ka raportuar një sht*rembërim dhe të nxira në krahët e tij.
Mësuesja u shkarkua të hënën, dy muaj pas in*cidentit të tetorit, raportet e WSAZ-TV nga CNN.

“E kam parë me të vërtetë në situatën më të keqen e tij dhe kurrë nuk e tregoji atë që e ka zv*arritur poshtë korridorit,” tha Calep Nelson, njerku i djalit.
Angel Nelson, nëna e djalit, i tha USA TODAY përvoja ishte shumë e vështirë për djalin e saj. Ajo tha se po e ndan historinë e tij për të ndihmuar në parandalimin e incidenteve si kjo që të mos ndodhë më në të ardhmen.
“E dua shumë dhe dëshiroj që kjo të mos i ndodhë kurrë atij,” tha ajo.