Mësuesit dhe shokët vendosin lule e qirinj tek vendi i ekzekutimit të shtatëvjeçarit kosovar në Bazel (FOTO)

Shokët e shoqet e shkollës, mësuesit dhe familjarët e shtatëvjeçarit kosovarë, i cili dje u sulmua me thikë në Bazel, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur lule tek vendi ku ndodhi akti makabër.

Shtatëvjeçari nga Kosova I.M u therr me thikë nga një 75 vjeçare zvicerane, derisa po kthehej nga shkolla për në shtëpi në kohën e drekës.
Për më shumë ja fotografitë nga vendi ku banorë të shumtë zviceranë vendosën lule e gjësende të ndryshme tek trotuari ku ai u gjet në gjendje të rëndë pasi raportohet se ishte therrur në fyt.

Ansicht des Tatorts, wo ein siebenjaehriger Schulbub Opfer eines Toetungsdelikts geworden ist, am Donnerstag, 21. Maerz 2019 in Basel. Mutmassliche Taeterin ist eine 75-jaehrige Frau. Sie wurde festgenommen. (KEYSTONE/Georgios Kefalas)