Mësoni se sa janë pritjet në pikat kufitare


Në orët e vona të mbrëmjes së sotme ka rënë numri i pritjeve në vend kalimet kufitare të Kosovës.

Pirjet që kalonim mbi 5 orë dje dhe sot në Merdare dhe të Dehu i Bardhë, kanë rënë.

Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme, tani në këto dy vendkalime pritet ka pritje më të vogla.

Pritjet më të gjata tani janë në piken kufitare Dheu i Bardhë, ku pritet deri në 150 minuta për të hyrë në Kosovë, ndërsa në Merdare për të hyrë pritet 60 minuta, ndërsa për të dal 90 minuta.