Mësohet se si erdhi deri tek përl*eshja mes aktivistëve të LSDM-ës dhe të ASH-ës

Në fshatin Debresh të Gostivarit ka ndodhur një përl*eshja mes aktivistëve të LSDM-ës dhe të Aleancës për Shqiptarët, zë*nke erdhi si pasojë e shpërndarjes së fletave reklamuese nga aktivistët e LSDM-ës nëpër shtëpitë e fshatit.

Baby Boo

Ky veprim nga ana e aktivistëve të LSDM-ës ka ngritur rev*oltë deri tek aktivistët e Aleancës për Shqiptarët. Kjo ngjarje bëri që të ketë edhe arr*estime, në mesin e të arr*estuarve mësohet se janë të dy grupet e aktivistëve nga partia e LSDM-ës dhe të ASH-ës