Mësohet se si erdhi deri tek përl*eshja mes aktivistëve të LSDM-ës dhe të Aleancës për Shqiptarët

Në fshatin Debresh të Gostivarit ka ndodhur një përl*eshja mes aktivistëve të LSDM-ës dhe të Aleancës për Shqiptarët, zë*nke erdhi si pasojë e shpërndarjes së fletave reklamuese nga aktivistët e LSDM-ës nëpër shtëpitë e fshatit.

Ky veprim nga ana e aktivistëve të LSDM-ës ka ngritur revoltë deri tek aktivistët e Aleancës për Shqiptarët. Kjo ngjarje bëri që të ketë edhe arr*estime, në mesin e të arr*estuarve mësohet se janë të dy grupet e aktivistëve nga ktëto parti.

Baby Boo