Mesazhi i Liridona Vejselit nga karantina!

Kurrë se kisha menduar që do ta ndihmojmë botën duke qëndruar në shtëpi dhe shijuar familjen! Kjo luftë kërkon heronj që qëndrojnë në shtëpi shpërndajne kujdes dhe mbajnë pastërti! Tingëllon bukur apo jo ?

Baby Boo