Mes lotëve dhe tronditjes, Pëllumb Meta dërgohet në banesën e fundit! U vra dhe gropos nga tre fëmijët rreth dy javë më parë


Pëllumb Meta, 49-vjeçari që u vra nga fëmijët e tij dërgohet në banesën e fundit.
Ai ishte vrarë rreth 2 javë më parë nga dy djemte dhe vajza e tij pasi kishte tentuar ta fejojë vajzën e tij pa miratimin e saj.

Baby Boo