Merkel: Përse Maqedonia të mbetet e izoluar vetëm pse nuk dëshiron ta ndryshojë emrin

Unë nuk jam për kërcënime, ju, qytetarët e vendit duhet të vendosni.

Është shumë e qartë se ka disa kushte që duhet të përmbushet që ju të bëheni anëtarë të NATO dhe BE-së.

Të gjitha vendet anëtarë duhet të pajtohen që ju të bëheni anëtarë… Ekziston problem mes juve dhe Greqinë, nëse nuk e zgjidhni ata nuk do të votojnë pro. Kjo nuk është kërcënim, por një situatë reale dhe qytetarët tuaj e kanë shansin që në referendum qytetarët të votojnë se a dëshirojnë të bëhen pjesë e familjes evropiane, dhe kjo nuk është kërcënim./TV21

Baby Boo