Merkel ka një thirrje për të gjithë

Kancelarja gjermane Angela Merkel, u bëri thirrje gjermanëve që të shmangin grumbullimet dhe udhëtimet për shkak të koroanvirusit.
Autoritetet kanë vendosur një sërë masash për të parandaluar një valë të dytë të COVID-19.
“Ne duhet të bëjmë gjithçka për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Çdo ditë është shumë e rëndësishme”, tha Merkel.

Baby Shop Charli

Ndërkohë Gjermania ka shënuar rritje të rasteve ditore , duke regjistruar 7,830 raste, bën me dije Instituti Robert Koch.
Politikanë së bashku me ekspertëve shëndetit i kanë bërë thirrje qytetarëve që të marrin masa individuale si edhe të shmangin kontaktin e afërt me të tjerët.

Restorant Lumare