Mërgimtarit nga Kosova i thyhet vetura dhe i vi*dhen gjërat me vlerë


Një mërgimtar e ka pësuar keq në Deçan ku hajnat i kanë thy*er veturën dhe i kanë vje*dhur çantat, në të cilat besohet se ka pasur të holla dhe sende të tjera me vlerë.
Në grupin ‘Marakli t’kerreve’ një anëtar ka publikuar fotografi të veturës së tij, ku aty shihet se xhami i prapem i saj është thy*er me dhu*në.

Anëtari që ka publikuar fotografitë ka thënë se rasti ka ndodhur në Deçan dhe se brenda saj kanë qenë çanta të krahut, e që ka pasur gjëra me vlerë në to.
Vik*tima është një mërgimtar që në bazë të fotografisë, shihet se edhe tabelat janë nga shteti Gjermanisë.
Më poshtë keni disa nga fotografitë e publikuar nga vet personi.

Baby Boo