Mërgimtari kosovar feston me armë në mes të Gjermanisë

Ish-ushtari i UÇK-së, Enver Shala festoi të enjten ndërrimin e viteve me breshëri armësh.
Kosovari këtë gjë e bëri në Stuttgart të Gjermanisë, aty ku jeton gjatë 30 vjetëve të fundit.

Baby Boo

Për këtë veprim të tij, Shala ka thënë se nuk ka reaguar as policia gjermane dhe as fqinjët e tij, pasi kjo ar*më sipas tij lejohet të përdoret në raste të festave.
“Ar*ma është me fishekz*jarr, me plu8mba që përdoret për ahengje, dhe jo që vr*et njerëz”, tha Shala
Rahovecasi foli edhe për arres*timet e Gjykatës Speciale, ku tregoi se edhe vetë ka qenë i ftuar në cilësinë e dëshmitarit.