Mërgimtari i dhuron 20 mijë euro në fondin e Qeverisë së Kosovës

Shqiptarët në diasporë po vazhdojë të kontribuojnë në fondin e ngritur nga Qeveria e Kosovës në luftën kundër koronavirusit.

Baby Boo

Fondi është lansuar dy ditë më parë dhe ende nuk dihet sa është arritur shuma e përgjithshme deri më tash.
Mirëpo, duket se janë të shumtë ata që po derdhin para në vendlindjen e tyre.