Mentori i Putinit, paralajmëron arrestimin kryetarit të Maqedonisë nga CIA (FOTO)


Aleksandr Dugin, President i Lëvizjes Ndërkombëtare të Euroazisë dhe një nga udhëheqësit e mendimit politik të Rusisë njoftoi se Kryeministri maqedonas Zoran Zaev nën presionin në rritje nga CIA dhe se shumë shpejt do të jetë e mundur arrestimi i rusofilit Gjorge Ivanov.

Ai dha njoftimin në profilin e tij zyrtar në Facebook.

“Paralajmërim: Në Maqedoni, një grusht shteti mund të arrihet shumë shpejt. CIA nën presion është duke u përgatitur për të arrestuar Ivanovin”, shkruan Dugin në Facebook.