Menduh Thaçi uron Fitër Bajramin

Sakrifica dhe devotshmëria që karakterizojnë këtë Festë na bëjnë të fortë për të mos devijuar nga rruga e drejtë dhe besimi, duke vazhduar me angazhimet e mëtejshme, si dhe me kultivimin e vlerave tona fetare dhe kombëtare. Uroj që kjo festë të përcillet me dashuri, respekt, solidaritet dhe me mirëqenie ekonomike për ju dhe familjet tuaja.

Në emrin tim dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare, u’a uroj gjithë besimtarëve mysliman Festën e Fitër Bajramit.

StictyBanner mes postimeve mobil
Me respekt,

Menduh Thaçi
Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare

Baby Boo