Menduh Thaçi: PDSH kërkon që të gjithë mjekët dhe teknikët medicinal të punësohen me vendime pune (VIDEO)

Në konferencën e sotme për shtyp të PDSH-së lidhur me situatën e pandemisë, kryetari z. Menduh Thaçi deklaroi mes tjerash që në mbledhjen e qeverisë nëpërmjet ministrit të PDSH-së z. Bardhyl Dauti do të propozojë që:

Baby Boo

– Qeveria urgjentisht të mundësojë të punësohen me vendim pune të gjithë mjekët e diplomuar, stomatolog, infermierë, motra medicinale të cilët janë të papunësuar.

Dhe nëqoftëse ka implikime buxhetore për të realizuar këtë, të ndërpriten të gjitha kontratat në vepër personave të cilët janë angazhuar para kampanjës zgjedhore.