Menduh Thaçi beson se Sadi Bexheti do të fitojë Tetovën


Kush pret se do të udhëheqë me Tetovën dhe çfarë rezultate pret më 17 tetor në zgjedhje lokale, kryetari i Partisë Demokratike për Shqiptarët, Menduh Thaçi beson se do të jetë kandidati i partisë së tij, Sadi Bexheti.

“Besoj se profesori Sadiu është favorit në Tetovë”, tha Thaçi.
Sadi Bexheti ka qenë kryetar i Tetovës gjatë vitit 2009-2013 nga radhët e PDSh-së, kurse është kandiduar sërish nga kjo parti për të parin e komunës në zgjedhjet lokale të 17 tetorit.