Melinda Ademi ju lejon ta shikoni, por jo ta prekni!

Reperja kosovare Melinda Ademi përveç zërit të talentuar, njihet si femër mjaftë pro*vokuese.
Janë fansat ata të cilët nuk po arrijnë të ‘përballojnë’ dot lëvizjet e saj.

Baby Boo

Netë më parë gjatë një performancë një fans u tentua t’ia prekte të pasmet ku Melinda reagoi duke i thënë mos me prek dhe duke ia drejtuar gishtin.