Melihate Tërmkolli i thotë Tomë Gashit “a po ndalesh, a duhet me të ndal”

Një përballje e ash*për është zhvilluar mbrëmë në një emision televiziv ku ishin të ftuar Melihate Tërmkolli nga LDK-ja, Tomë Gashi avokat dhe Faton Klinaku nga OVL-UÇK.
Gjatë debatit për Gjykatën Speciale ku është folur dhe për vra*sjet e cilësuara politike atmosfera ishte pak më e nxehtë aty.

Baby Boo

Në një moment ishte duke folur Melihatja ndërhynë Tomë Gashi ndërsa Tërmkolli ishte e ashp*ër pasi e ndërpreu gjatë fjalës së saj.
“Tomë, a po ndalesh, a duhet me të ndalë”, tha ajo.
Tërmkolli tha se me u kthye përsëri në vitin 2015 përsëri ata deputetë e kishin votuar Gjykatën Speciale