Meksikë, shkon në 35 mijë numri i të vd*ekur nga Covid-19

Më shumë se 35,000 njerëz kanë humbur jetën në Meksikë nga Covid-19, sëm undja që shkaktohet nga ko*ronavir**usi i ri. Vendi i Amerikës Latine tani ka më shumë vdekje sesa Italia – një nga vendet e para që ngriti alarmin global mbi vir*usin.

Baby Boo

Por, presidenti, Andres Manuel Lopez Obrador, tha të dielën se pand*emia ishte “duke humbur intensitetin”. Ai tha se fajin për shkaktimin e alarmit e kanë “mediat konservatore”.

Ky vend regjistroi 276 vd*ekje të dielën dhe 4,482 taste të të in*fektuarve, duke çuar numrin e përgjithshëm në gati 300,000.

Shtetet e Bashkuara janë ende vendi me numrin më të madh të v*iktimave nga sëmu*ndja. Pas saj rradhiten Brazili dhe Britania e Madhe.