Mehmedi falënderon Bilall Kasamin dhe Menduh Thaçin!


Kryetari i rilindjes Demokratike Kombëtare Vesel Memedi gjatë emisionit të sotëm “ClickPlus” falënderoi Bilall Kasamin dhe Menduh Thaçin.

“Edhe njëherë e falënderoj edhe Bilall Kasamin që e tregoi fytyrën e kolegëve të vet që i ka pasur, por edhe Menduh Thaçin që ka përvojë të jashtëzakonshme që i njeh mjaft mirë se kush janë këta njerëz. E falënderoj për atë që ne e kemi theksuar që në vitin 2019”, potencoi Memedi.

Baby Boo