Mediat Turke: Ferhan Hasani-Buba drejt Galatasaray

Ferhan Hasani këto ditë ka qëndruar ne Stamboll bashkë me Nebi Mustafin. Disa media Turke kanë sqaruar se ai ka shkuar për ta finalizuar marrëveshjen me gjigantët e Galatasaray.

Baby Boo

Ferhan Hasanit këtë sezon i përfundoi kontrata me Shkëndinë e Tetovës dhe tashmë është lojtar I lirë. Ndërkaq Shkëndija me çdo kusht po tenton që ai të ngelet në këtë klub. Për Shkëndine do ishte një humbje e madhe në qoftë se Buba do të largohet./Pa Censurë