Mediat serbe alarmojnë: Disa sekte satanike po operojnë në Serbi, mijëra serbë anëtar të tyre

Një numër i madh sektesh ope*rojnë në Serbi, ndërsa mediat lokale japin alarmin se mes tyre fshihet një numër i madh sektesh satanike të cilat po shkatërrojnë shoqërinë.
Siç raporton “Kurir”, në Serbi operojnë sekte të tilla si Kisha e Djallit, Urdhri i Tempullit të Lindjes, Trëndafili i Zi, Kalorësit e Djallit apo Zja*rri i Fe*rrit, të cilët fshihen pas organizatash të tjera, ndërkohë që ushtrojnë aktivitet të plotë.

Baby Boo

“Kurir” thekson duke iu referuar ekspertëve se dhjetra mijëra serbë janë anëtarë të këtyre sekteve duke u ndikuar në mënyrë totalitare nga drejtuesit e tyre.
“Ata kanë ndikim totalitar tek anëtarët duke i bërë që të ndryshojnë rrenjësisht sjelljen dhe raportin me shoqërinë”, shkruan media serbe duke dhënë alarmin në lidhje me situatën e krijuar.

“Sekte të rrez*ikshme janë edhe ato që ndalojnë transfuzionin e gjakut edhe pse rre*zikon jetën, apo ato që të kërkojnë që të largohesh nga familja apo shoqëria duke i patur vetëm ata si pjesë të shoqërisë tëndë dhe t’i dëgjosh me kujdes”, shprehet Sladjan Mijaljeviç.

Restorant Lumare