Mediat opozitare publikojnë sulmuesit e mundshëm të ‘Komitit’ të vrarë, nxitje për hakmarrje ndaj shqiptarëve

Disa portale maqedonase të afërta me opozitën, kanë publikuar identitetet e tre shqiptarëve të rinj, për të cilët thuhet se janë vrasësit e Komitit Dejan Sazdovski.

Portali Infomax ka publikuar emrat dhe fotografitë e Gafur Çrkut, Skender Demirit dhe Besir Belës, duke thënë se bëhet fjalē për tifozë të ekipit Shkupi (osh Shvercerat e Sllogës).

Në rrjetet sociale maqedonasit, kryesisht grupe dhe individ të afërt me opozitën, nxisin hakmarrjen ndaj shqiptarëve të rinj për aktin e vrasjes së të riut maqedonas. MPB ka apeluar për qetësi pas këtij incidenti, ndërsa dy nga tre të dyshaurit për sulmin në mënyrë ekspres u arrestuan./FAKTE.Net

Baby Boo