Mediat maqedonase nxisin urrejte:Një foto nga një komunë në Shqipëri merret si Komuna e Tetovës

Në lajm i rremë sot ka qarkulluar në portalet e shumta maqedonase kinse në këshillin komunal në Tetovë valon flamuri shqiptar dhe nuk gjendet në hapësirat e komunës flamuri maqedonas.

Foto e plasuar nga një portal kinse është në këshillin e Tetovës.

 

Foto reale në këshillin e komunës së Tetovës.

Baby Boo