Pa viza pune mbanin koncerte dhe fitonin para të majme, tashmë SHBA ua ndalon hyrjen këngëtarëve shqiptarë ! (VIDEO)

Disa këngëtarë shqiptarë, në njëfarë forme mashtruan shtetin amerikan.

Baby Boo

Ata shkuan atje me viza turistike, ndërkohë që fituan nga mbajtja koncerteve. Për këtë arsye ambasada amerikane tani u ka vënë ndalesë të përkohshme dhe nuk u jep viza.

Detajet ua tregon videoja e mëposhtme realizuar nga Klan Kosova.