Më rrahën, më maltretuan dhe më detyruan të nënshkruaj (VIDEO)

Regjimi i kaluar ka ushtruar dhunë gjatë arrestimit të personave, që janë dyshuar se mund të jenë të përfshirë në ndonjë vepër.

Në këtë pjesë të <Pa Censurë> kemi rrëfimin e Muhamedit, i arrestuar për vrasjen tek Fakulteti Matematiko Natyrorë në Shkup ose ndryshe siç njihet,  rasti <Alfa>

Baby Boo

Për më tepër ndiqni videon: