Me këtë lule mund të fitoni 50 mijë euro për kg


Kush tha që të merresh me lëndë narkotike, është e vemtja rrugë e shpejtë, e jashtëligjshme, për të bërë para.

Ekzisoton edhe një mënyrë tjetër. Primula Veris, një bimë aromatike e familjes Primulacea, që rritet në lartësinë 700-2.300 metra, kishte grumbulluar shqiptari që u arrestua para disa ditësh në Drosopigi të Greqisë.

Home Kuriozitete Me këtë lule mund të fitoni 50 mijë euro për kg
KURIOZITETE
Me këtë lule mund të fitoni 50 mijë euro për kg
By Fiks AL – 30. Prill 2018 77 0

KLIKO DHE FITO ONLINE by Mgid

Men, You Don’t Need Viagra If You Do This Once Daily

Any Man Can Last Over 2.5 Hours By Using This Once A Day
Kush tha që të merresh me lëndë narkotike, është e vemtja rrugë e shpejtë, e jashtëligjshme, për të bërë para.

Ekzisoton edhe një mënyrë tjetër. Primula Veris, një bimë aromatike e familjes Primulacea, që rritet në lartësinë 700-2.300 metra, kishte grumbulluar shqiptari që u arrestua para disa ditësh në Drosopigi të Greqisë.

PROMOTED CONTENT by Mgid

Having Any One Of These 10 Traits Means You’re Hot
herbeauty.co

10 Secret Rules Kanye West Makes Kim K Follow
herbeauty.co

10 Gorgeous 90s Stars Who Completely Fell Off The Hollywood Radar
herbeauty.co
Kjo specie gjendet në mjaft prej zonave malore të Greqisë. E quajtur “Lulja e Darvinit” apo “Primula e pranverës”, ka vlerë të madhe tregtare dhe bima e therë shitet deri në 50.000 euro kilogrami, në tregun gjerman apo dhe vende të tjera.

Primulla officinalis është bimë mjaft e përhapur në Greqi dhe një ndër bimët më efektive në shërimin e sëmundjeve si kokë-dhimbjet, kolli, qetësim, sëmundjet bronkiale dhe kronike etj.

Është mjaft e kërkuar në tregun evropian nga se është edhe më kualitative sipas analizave të bëra nga institute gjermane. Kjo bimë përmban saponie dhe esencë glykocide (primverin dhe primullaverin), prandaj ka efektet shëruese të sëmundjeve të lartpërmendura. Pjesët që përdoren për shërim janë lulja dhe rrënjët.