Me kërkesë të VMRO-DPMNE-së u shty për një orë seanca për votëbesimin e Qeverisë

Seanca për votëbesimin e Qeverisë u shty për një orë, pasi deputetja e VMRO-DPMNE-së kërkoi pauzë nga nënkryetari Fadil Zendeli, i cili udhëheqë me seancën.

Baby Boo

Partitë që janë mbledhur për ta rrëzuar Qeverinë, për ta kaluar rendin e ditës duhet të kenë 61 deputetë. Paraprakisht, deputeti Kastriot Rexhepi nga Lëvizja BESA, tha se nuk do të marrë pjesë në seancën e votëbesimit dhe sipas kësaj partitë nuk kanë kuorum./portalb.mk