Me kërkesë të mbrojtjes shtyhet gjykimi për gazetarin Dragan Pavloviq-Llatas


Me kërkesë të palës mbrojtëse sot në Gjykatën Penale është shtyrë gjykimi për rastin “Total” të Prokurorisë Speciale Publike ku i akuzuar është gazetari Dragan Pavloviq-Llatas , transmeton Portalb.mk.

Rasti “Total” ka të bëjë me fshehte të takimit, ku Llatas për t’iu shmangur tatimit ka dhënë dëshmi të rrejshme. Sipas asaj që tha PSP, personi në fjalë ka qenë drejtues dhe pronar i disa agjencive për marketing “Total”, “Media Maks” dhe “Total Media Center”. I dyshuari ka fshehur tatim prej 121.414 euro.