Me gur që mban datën 27 prill, ASH-ja shënoi njëvjetorin e terrorit në Kuvendin e Maqedonisë


Me vendosjen e gurit para hyrjes kryesore të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, partia opozitare, Aleanca për Shqiptart në mënyrë simbolike shënoi njëvjetorin e terrorit të 27-prillit, raporton Portalb.mk.

Në ngjarje  të pranishëm ishin lideri i partisë, Ziadin Sela; sekretari gjeneral, Arben Taravari dhe pjesëmarrës të tjerë të partisë.

Krahas tyre, i pranishëm ishte edhe deputeti nga radhët e kësaj partie, Surija Rushidi.