Më 7 Mars në Tiranë tubim gjithëpopullor për të lirimin e të burgosurve nga grupi i Kumanovës !

FTESË POPULLORE

Baby Boo

LAJMERIM MBARE KOMBIT.
Thirrje mbarë kombit dhe popullit shqiptar 
Thirrje ju behet mbar popullit për protest me 7 mars për lirimin e Luftarve të UÇK-SË
Me 7 Mars Në TIRAN te sheshi Skenderbeu
Ne përkrahje të të burgosve të grupit Kumanovës që janë nëpër burgjet sllavo Maqedone Çlirmtarët tanë djemt e Ushtrisë Çlirmtare Kombtare të UÇK-së ju bëjm thirre gjith Popullit Shqiptar që të VËLLAZERISHT në protestë
Organizatoret dhe individ dhe familjartë te grupit kumanoves kan caktuar për ket tubim Dhe pregaditur kërkesat e tyre në detajë,që kylshve të politikes tonë dhe atyre sllavë djem tan qe vuajen 4 vite në burgjet sllave dhe që janë dënuar me dënime kapitale!!
kater vite nukë ka Nderkombtar dhe nuke është formuar komisjon për grupin kumanova. DREJTSI Për Çlirmtaret tanë
Ju bejm thirre gjith popullit pa dallim etnije feje partije etj ti bashkohen tubimit të datës 7 mars.Ne e kuptojm dinamikën e zhvillimeve politike por per këtë rast ne do të bashkohemi. ne jemi të obliguar të dalim ne protest deri në Clirimin e Luftarve tan.
Për ata burra që Luftuan për Bashkim Kombëtar ne Maqedoni dhe sakrifica e tyre për kombin,sotë do të Tubohemi ne për Lirimin pa kushte sa më shpejt të tyre..!!

Rroftë Populli dhe mbarë Kombi Shqiptar.

SHPËRNDAJENI TEK MIQTË TUAJ