Më 10 qershor Gafurr Adili formon parti të re në Maqedoni, ja si do të quhet! (Foto)


Sot më 22.04.2018, Në Mavrovë,u mbajt takim konsultativ në mes përfaqësuesve të Lëvizjes për ILIRIDËN,z.Hajredin Kaza,z.Musli Ferati,z. Baki Sulejmani.z.Adil Mustafi dhe koordinatori z. Nexhat Bexheti,me veprimtarin e kauzës kombëtare Mr.Gafur Adili. Me këtë rast është rënë dakord që Kuvendi themelues i partisë me emrin Lëvizja për Iliridën të mbahet më 10 qershor, në 140 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit, shkruan Gazeta Lajm.
“Takimi u zhvillua në atmosferë vëllazërore dhe njëkohësisht u mor vendimi unanim që kuvendi themelues i partisë “Lëvizja për ILIRIDËN” të mbahet më 10 Qershor 2018. (Datë e shenjtë për shqiptarët, 140 vjetori e themelimit të Lidhjes së Prizrenit).
Me daljen në skenë të Lëvizjes për ILIRIDËN do të pasurohet korpusi politik i shqiptarëve”, thuhet në kumtesën e Këshillit themelues.

Baby Boo