Mbyllet vendkalimi kufitar “Niki” mes Greqisë dhe Maqedonisë

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se komfor rregullave të reja të shtetit grek për parandalimin e përhapjes së Covid19, në vendkalimi kufitar “Mexhitlia” respektivisht ana greke ose vendkalimi kufitar “Niki” do të jetë i mbyllur për makina dhe automjete për ngarkesë në përudhën prej 22.07.2020 duke filluar nga ora 00:00 deri më datë 04.08.2020.

Baby Boo

Të gjitha automjetet që mund të kalojnë kufirin grek, këtë mund ta realizojnë në vendkalimin kufitar “Evzoni”.