Mbrëmë policia e Tetovës prangos edhe 16 persona të tjera për lëndë narkotike!

Mbrëmë policia e Tetovës ka vazhduar aksionin e saj për të arrestuar të gjithë ata të cilët kultuvojnë, shpërndajnë dhe konsumojnë lëndë narkotike!

Dje janë vënë në pranga 15 peraona nga Vrapçishti, ku edhe numri i të arrestuarve deri më sot ka arritur në 62 persona, me dyshim për përdorim dhe vënie në qarkullim të mjeteve narkotike, transmeton Pa Censurë.

Nga policia bëjmë të ditur se, beteja vazhdon pa kursyer askend!

Baby Boo