Mbishkrimi në restorant ‘Kush nuk ka, mos të paguan’ po mahnitë gjermanët

Mehmeti është 45 vjeçar dhe jeton në Minhen, ku ka hapur një restorant të vogël turk.

Letra që Mehmeti ka vendosur në derën e restorantit ka mahnitur njerëzit në qytet dhe më gjerë.

Mehmeti, të cilin shumica e thërrasin “Memo” është një ish-biznesmen turk.

Pas dy martesave të pasuksesshme dhe bankrotimit, ai u bë shumë i varfër sa që u detyrua të marrë edhe paratë e fëmijëve.

Kur erdhi në Gjermani vendosi të hapë këtë restorant të vogël, që po mahnitë qytetin.

Baby Boo