Mbi një milion euro për projektet për komunat dhe rajonet malore në Maqedoni


Ministri i Pushtetit Lokal, Suhejl Fazliu dhe përfaqësuesja e UNDP, Louisa Vinton, sot do të hapin forumin për definimin e kritereve për financimin e projekteve në komuna, në suaza të projektit “Përmirësimi i qeverisjes lokale”.

Projekti është i financuar nga BE-ja dhe përmban vlerën e 2.4 milionë eurove që do të shkojnë tek komunat dhe rajonet malore.

Në suaza të projektit me mbi një milion euro nga Bashkimi Evropian do të jenë projekte të financuara në tetë rajonet malore dhe në 30 komunat./Telegrafi