Mbi 87 mijë mërgimtarë janë regjistruar, nga Zvicra më së shumti


Sipas të dhënave të fundit të Entit Shtetëror të Statistikave, deri në orën 11:00 të ditës së sotme, në ueb faqen “census.stat.gov.mk” janë regjistruar 87.905 mërgimtarë.
Ndërkaq, sipas të raportit të detajuar i cili është përditësuar më 19.03.2021 në ora 08:30, më së shumti mërgimtarë që janë regjistruar janë nga Zvicra, gjithsej 26.366, njofton TV21.

Pas Zvcirës, vjen Gjermania me 19.083 mërgimtarë dhe Italia me 10.904 mërgimtarë të vetëregjistruar. Shtetet tjera kanë numër katërshifror të mërgimtarëve të vetëregjistruar.
Listën e plotë të shteteve mund ta gjeni: KËTU.