Mbi 50 vetura 00 për t’u shërbyer juve, me super çmim vetëm tek Momo Rent a Car


Për këtë verë MOMO Rent a Car Shkup sjell mbi 50 vetura me 0.00 km për të gjithë mergimtarët që pushimet e tyre t’i kalojnë te rehatshme dhe të sigurta.

Ju mirëpresin ë Aeroportin e Shkupit.

Ju mërgimtarë nuk keni nevojë t’i kërkojnë askujt shërbim për t’ja huazuar veturën, sepse MOMO Rent a Car në aeroportin e Shkupit ka ofertë më të mirë se po ta kishi edhe veturën tuaj!

MOMO Rent a Car ka çmimet që nuk mund mos t’i pranoni, ka veturat më të reja, të gjitha veturat kanë “kartonin e gjelbërt” dhe kanë ZERO KAUCION!

Në MOMO Rent a Car nuk ka asnjë pagesë të fshehur, të gjitha veturat janë të regjistruara kasko, janë të kontrolluara në kontroll teknik dhe më e rëndësishmja rezervimi juaj është i sigurtë!
Rezervo tani:+389/71-226-999 në watsapp ose vibe

Baby Boo