Mbështetësit e Gruevskit mblidhen para Gjykatës Penale /VIDEO


Një grup prej rreth 50 mbështetësish të ish-kryeministrit Nikola Gruevski janë mbledhur para Gjykatës Penale në Shkup ku po protestojnë kundër vendimit të kësaj Gjykate ku i shqiptoi këtij të fundit dënimin prej 2 vite burg p;r rasti “Tanku”.

Protesta po zhvillohen vetëm disa minuta para vendimit të Gjykatës Panele për ish-kryeministrin Gruevski, në rastin PSP-së të koduar me emrin “Tanku” dhe i referohet blerjes së automjetit super të shtrenjtë “Mercedes”.

 

.