Maskat në pikë të mengjesit, të armatosur grabisin furgonin në Vlorë


Tre persona të armatosur dhe të maskuar kanë grabitur një furgon që sapo kishte mbërritur nga Italia.

Mësohet se personat kanë marr një çantë. Grabitja u shënua në zonën e Skelës në Vlorë.

Nuk dihen shumë detaje rreth kësaj grabitje as dhe çfarë ka pasur brenda në çantë.

Baby Boo