Maska në një nivel krejt tjetër

Përmballja e koronavirusit me stil Maskat në fytyrë janë në shumicën e mendjeve tona dhe fytyrat këto ditë. Nga maskat e thjeshta kirurgjikale dhe maskat super të shtrenjta deri tek zgjidhjet interesante, duket se pothuajse të gjithë kanë të paktën një maskë për t’u mbrojtur nga koronavirusi kur dalin jashtë.

Baby Boo

Sidoqoftë, disa njerëz janë duke u përballur me këtë krizë në stil dhe kanë dizajnuar maska tepër krijuese dhe unike. Këtu janë disa nga maskat më të mrekullueshme që njerëzit i veshin ose i kanë bërë me duart e tyre.